dobrodošli

Luxury Business Retreat ima za cilj okupiti poslovne lidere koji žele kreirati kvalitetnije s misijom da kroz osobni rast i umrežavanje dosegnu novi level poslovanja i življenja.

Izazov

kako uskladiti život i biznis?

 

Poduzetništvo je izazovno za zdravlje pojedinca i direktno utječe na sve aspekte njegovog osobnog života.

U nastojanju da se ostvari željeni rezultat, poduzetnici u pravilu doživljavaju burnout i imaju izazove sa zdravljem što je posljedica neadekvatnog kreiranja.

rješenje

nova struktura poslovnog življenja

Prevencija i briga o psihofizičkome doprinijet će balansiranom življenju i ostvarivanju boljih poslovnih rezultata.

Preduvjet uspjeha u biznisu je zdrav način života.  Nije dovoljno posjedovati samo poduzetnički mindset, potrebno je nadograditi ga zdravim življenjem:

psiha + tijelo + duh

Glava nije odvojena od tijela i obrnutno. Stoga radimo na duhovnom i fizičkom aspektu, integriramo znanja o prehrani, tjelovježbi i okrećemo se prema preventivnom načinu življenja kroz cjelinu. 

misija

nova ideja poslovnog življenja

Potaknuti poduzetnike da obrate pažnju na svoje zdravlje (um, duh, tijelo) kako bi ostvarili bolje poslovne uspjehe.

Poticati rad na sebi, iznutra, bavljenje svojim umom i tijelom.

Baviti se samopoštovanjem, samopouzdanjem, samogovorom, svojom energijom, ženskom snagom (za žene poduzetnice).

Poticati žene poduzetnice da kreiraju iz ženske energije, a to znači biti dobro i osjećati se:

  • sigurno u sebe,
  • lijepo,
  • sretno,
  • zdravo i
  • moćno u vlastitom tijelu.

vizija

Biznis kroz lakoću. 
Voditi biznis kroz holistički princip.

Zašto sudjelovati?

kreiranje poslovnog življenja

 

Pridruži nam se na retreat-u inspiracije, umrežavanja i rasta na svim poljima u grupi ostvarenih poslovnih lidera. Okupljanje uključuje radionice, inspirativne transformacijske priče i alate koji će podržati vaš novi način shvaćanja poslovnog življenja. Nova razina umrežavanja s uspješnim poslovnim liderima kroz zajednička iskustva.

Više informacija?

Poslovni lideri! Želite li više informacija o programu koji može transformirati način na koji promatrate svoje poslovanje? Ostavite nam vaš mail!

Inspiracija, motivacija, Edukacija & umrežavanje

Zašto baš Luxury Business Retreat?

Često čujemo onu „Zdravlje je luksuz“, ali u negativnom kontekstu kao da nam je nedostupno.
Na Luxury Business Retreat-u ćemo pokazati kako taj koncept promatrati kroz pozitivno, odnosno da zdravlje nije nešto nedostižno već je luksuz dostupan svima. Svi možemo živjeti u obilju na svim poljima!

Da, baza je luksuz koji svi zaslužujemo!

Preduvjet uspješnog biznisa – MI ZDRAVI i u balansu privatno – bavljenje sobom, briga – um, duh, tijelo – sve je povezano.

 

Koncept BIZNIS + HOLIZAM

S obzirom da je ovo koncept koji prakticiramo u privatnom životu koji nam je donio uspješnost na svim poljima u osobnom i poslovnom smislu, odlučile smo ga podijeliti s drugima.

 

Više informacija?

Poslovni lideri! Želite li više informacija o programu koji može transformirati način na koji promatrate svoje poslovanje? Ostavite nam vaš mail!

što ćete dobiti?

networking

Jedinstvena mogućnost umrežavanja s vrhunskim poduzetnicima.

holizam kao princip življenja

Prevencija zdravlja i briga o psihofizičkome rezultirat će boljim poslovnim rezultatima.

inspiracija & motivacija

Ispiriraj se kreiranjem nove vizije kroz razmjenu iskustava i upoznavanjem drugih poduzetnika.

nova znanja

Stjecanje praktičknih znanja svjesnog kreiranja životnih navika i tehnika usmjerenog kreiranja. Integracija novih znanja s poslovnim segmentom življenja.

Više informacija?

Poslovni lideri! Želite li više informacija o programu koji može transformirati način na koji promatrate svoje poslovanje? Ostavite nam vaš mail!

Otkrij program za 2023

Inspirativni razgovori i interaktivne radionice

Program LBR-a je kreiran kombiniranjem holističkog pristupa biznisu i životnog stila kroz holizam, a rezultira sljedećim promjenama:

1. Usvajanje novih navika – kako prevenirati burn out, prevencija, integracija mindset-a koji nam služi u osobnom i poslovnom smislu, briga o umu, duhu i tijelu, tjelesna aktivnost, usvajanje novih navika.

2. Koncept „Cjelovit pristup životu i biznisu – sve je povezano, koliko brinemo o sebi toliko ćemo biti zdravi i samim time ćemo imati kvalitetniji biznis, razumijevanje koliko je bitna briga o sebi (temelj) tek onda biznis.

3. Osobni level up pa tek onda poslovni level up – integracija novog sustava vjerovanja – koncept da će naš posao rasti onako kako i mi rastemo – ako želimo zdrav biznis prvo mi trebamo biti zdravi – mi smo TEMELJ našeg biznisa, nije biznis TEMELJ našeg života.

Gosti iznenađenja
projekta

uči od najboljih u industriji

Novi dizajn življenja traži nove mentore i podršku kako bi transformacijsko iskustvo bilo potpuno. Učite o najnaprednijim metodama holističkog življenja od provjerenih mentora koji će vas podržati na putu integriranja holističkog pristupa življenja kroz vaš specifičan kontekst.

 

Želite li saznati više? Prijavite se na listu čekanja kako biste dobili daljnje informacije o retreat-u.

Naši gosti predavači

Kristina ercegović

Serijska poduzetnica, poslovna savjetnica za mikro i male poduzetnike, autorica knjiga o poduzetništvu i predavačica na temu poduzetništva

Srđan Bogićević

Neuroistraživač, pisac i autor dvije knjige: "The Art of Imagination" i "Reprogramiranje Uma". Ujedno je i domaćin podkasta pod imenom "Sloboda Podcast".

Indira Juratek

Osnivačica i urednica portala za holistički način življenja Budi Dobro, kolumnistica, ekologinja, theta healing terapeutkinja, vlasnica brenda kristalnog nakita Zoe.

GDJE ĆEMO BORAVITI?

Brod za krstarenje

Postani dio ekskluzivne zajednice

Mogućnost kreiranja novih visoko kvalitetnih poslovnih odnosa kroz zajedničko iskustvo.

organizatorice

Milena Marot

Poduzetnica, vlasnica agencije MM Agency i osnivačica platforme Moj Profil za freelancere i male poduzetnike.

Daria Udossi

Poduzetnica, mentor za osobni i poslovni razvoj, movement therapist i plesač. Osnivačica projekta Dance 'n Confidence (spoj osobnog razvoja i pokreta, plesa).

Business & Holism © 2023 Sva prava pridržana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *